Ben jij op zoek naar een meedenkende, creatieve en unieke meubelmaker in Zwolle? Zoek jij een modern, industrieel, klassiek of landelijk meubel voor in jouw woning? Meubelmakerij Vlaskamp is jouw ideale meubelmaker in Zwolle die jouw wensen omzet tot een exclusief meubelstuk op maat. We bespreken de materiaalmogelijkheden en het sfeerbeeld. Heb jij bepaalde ideeën of wensen? Geen opdracht is voor mij te gek.

Speciaal voor jou

Meubels op maat

Voor elke ruimte in huis een meubelstuk op maat. Wil je graag een uniek meubelstuk dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en past binnen jouw interieur? Bij mijn ambachtelijke meubelmaker dichtbij Zwolle komen jouw meubelwensen tot leven. Na een kennismakingsgesprek waarin ik vragen stel over jouw meubelwensen kom ik met een ontwerpvoorstel. Zijn we het eens over het ontwerp, dan start het offertetraject.

  • Bedenk je meubelstuk
  • Jouw idee tot leven brengen
  • Materiaalkeuze nagenoeg onbeperkt
  • Productie in eigen productiehal
  • Levering en montage op locatie

Zij gingen je voor

Referenties

Wandkast Tv audio oplossing Lemelerveld

Lemelerveld Garderobekast en Warmtepomp Wasmachine ombouw

Lemele Staalconstructie voorzien van eiken gebinten

Over mij

Hans Vlaskamp

Eind 2018 besloot ik het roer om te gooien en een nieuwe weg in te slaan. Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, ontdekte ik de Ambacht Academie Nederland. Deze academie biedt een opleidingstraject tot Ambachtelijk Meubelmaker, gericht op praktijkervaring en een theoretisch gedeelte over zelfstandig ondernemerschap. Ik was meteen geïnteresseerd en na het toelatingstraject besloot ik me aan te melden voor de opleiding. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij verschillende meubelmakers.

Ik heb een ontzettend veelzijdige en leerzame tijd achter de rug. Inmiddels beschik ik over een professionele werkplaats in mijn eigen woonplaats, Lemelerveld. Hier kan ik op een energie neutrale wijze produceren. Samen met mijn klanten werk ik aan het ontwerp van hun meubelstukken. Ik leg mijn hart en ziel in elk project en vind het fijn om van begin tot eind verantwoordelijk te zijn. Het is geweldig om waardering te krijgen als ik aan de wensen van de klant voldoe en deze zelfs weet te overtreffen. Neem gerust een kijkje in mijn portfolio voor een goede indruk van mijn werk.

MEUBELMAKER ZWOLLE NODIG?

Ben je op zoek naar een meubelmaker Zwolle? Ik maak speciaal op maat unieke en passende meubels voor jouw interieur. Heb je vragen over mijn werkzaamheden of wil je graag een vrijblijvend adviesgesprek inplannen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Je bent ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan mijn meubelmakerij dichtbij Zwolle.

Group 4

Materiaalsoorten

Wat betreft materiaal zijn de mogelijkheden onbeperkt. Massief hout, fineer geperste platen, of een mix van deze, dit wordt afgestemd op de wens van de klant.

Group 8

Meedenken

Jij hebt een idee, ik de oplossing. Ik denk graag mee in functionaliteit en uitstraling.

Group 6

Ambachtelijke meubelmaker

Laat je verrassen door functionele en creatieve meubelstukken voor elke ruimte.