Meubelmakerij

Vlaskamp

Ik ben Hans Vlaskamp en besloot eind 2018 het roer om te gooien. Na jarenlang een verantwoordelijke baan in loondienst, met veel reistijd, kwam ik de Ambacht Academie Nederland op het spoor. Een opleidingstraject tot Ambachtelijk Meubelmaker. Een leergang gericht op de praktijk en een theoretisch gedeelte voor zelfstandig ondernemerschap. Ik was meteen verkocht. Na het toelatingstraject besloot ik de opleiding te volgen. Tijdens mijn opleiding liep ik stage bij diverse meubelmakers. Een ontzettend veelzijdige en leerzame tijd.

Mijn

Werkwijze

Inmiddels heb ik een professionele werkplaats in mijn eigen woonplaats Lemelerveld. Hier kan ik energieneutraal produceren. Samen met de klant komen we tot een ontwerp. Ik gooi mijn ziel en zaligheid in projecten. Het is fijn om verantwoordelijk te zijn van begin tot eind. Je krijgt waardering als je aan de wens van de klant voldoet en die soms overtreft. Bekijk mijn portfolio maar eens om een goede indruk te krijgen van mijn werk.

  • De wensen van de klant in beeld brengen
  • Ontwerp- en schetsfase
  • Offerte
  • Inplannen en opstarten van de werkzaamheden (bestellen materialen, inplannen)
  • Uitwerken in eigen productiehal
  • Oplevering en plaatsing
Group 4

Materiaalsoorten

Wat betreft materiaal zijn de mogelijkheden onbeperkt. Massief hout, fineer geperste platen, of een mix van deze, dit wordt afgestemd op de wens van de klant.

Group 8

Meedenken

Jij hebt een idee, ik de oplossing. Ik denk graag mee in functionaliteit en uitstraling.

Group 6

Ambachtelijke meubelmaker

Laat je verrassen door functionele en creatieve meubelstukken voor elke ruimte.