Neem contact op

Stel je vraag

Heb je vragen? Neem gerust contact op.

  Referenties

  Wandmeubel Lemelerveld

  Diepenveen Wandbuffetkast

  Garderobekast Lemelerveld

  Wandmeubel Lemelerveld

  Loft deuren Elburg

  Wandmeubel Daarle

  Wastafelmeubel Nieuw Heeten

  Garderobekast De Wijk

  TV plateau in nis Lemelerveld

  Kast in nis Apeldoorn

  Wastafelplateau De Wijk

  Eetkamer tafel Holten

  Garderobekasten van steigerbuizen De Wijk

  Garderobekast Hengelo

  Room divider Lemelerveld

  Keukenblokken met hanglamp Baarn

  Room divider Baarn

  Garderobekast Baarn

  Wandkasten Naaldwijk

  TV/haard dressoir Naaldwijk

  Wandkasten & dressoir / zitbank Harderwijk

  Garderobekasten in Naaldwijk

  TV Wandmeubel Zutphen

  Wandkast zolder Apeldoorn

  Garderobekast in Zutphen

  Eettafelbank Dalfsen

  Wandkasten Dronten

  Eettafel Apeldoorn

  TV-meubel Deventer

  Dressoir / TV-meubel Amsterdam

  Garderobekast Apeldoorn

  Garderobekast Kampen

  Group 4

  Materiaalsoorten

  Wat betreft materiaal zijn de mogelijkheden onbeperkt. Massief hout, fineer geperste platen, of een mix van deze, dit wordt afgestemd op de wens van de klant

  Group 8

  Meedenken

  Jij hebt een idee, ik de oplossing. Ik denk graag mee in functionaliteit en uitstraling.

  Group 6

  Ambachtelijke meubelmaker

  Laat je verrassen door functionele en creatieve meubelstukken voor elke ruimte.

  Sluiten

  Woonkamer

  Wandmeubel Lemelerveld

  Juweeltjes bestaan. Een vastberaden klant had de wens voor een heel speciaal wandmeubel in hun woonkamer. Het wandmeubel moest het eetkamer zitgedeelte en de woonkamer met elkaar verbinden. In de stijl en kleur van beide vertrekken in de woning. In samenspraak met elkaar zijn we gekomen tot dit ontwerp. De gekozen materialen bestaan uit HPL plaatmateriaal en massief Europese eiken. Voor de kleur heb ik een eigen recept laten ontwikkelen. De gekozen kleur krijgt de naam van de klant en meubelmaker. 3 grote lade blokken met push to open, een dek van massief eiken,  2 in maatvoering opgeschaalde kasten en aansluitend een openvakkenkast . Waarbij de zichtlijnen altijd iets terug liggen. Let op het detail waar de linker kast ogenschijnlijk doorloopt in het ladenblok. Deze kast verdient een professionele foto shoot. Volgt binnenkort waarbij de kleur meer tot zijn recht komt t.o.v.  mijn eigen foto’s.

  Sluiten

  Woonkamer

  Diepenveen Wandbuffetkast

  Iets te drinken? Voor een klant heb ik deze multifunctionele design buffet kast mogen maken. De kast is geplaats als scheidingswand woonkamer, werkkamer. Een echte stoere benaming voor de kast is er nog niet, wellicht iets voor een prijsvraag. De kast heeft links en rechts een ladeblok onderin, reuze makkelijk voor het speelgoed van de aanwezige kinderen. Boven de lades scharnierende deuren met enorm veel opbergruimte voor servies en dergelijke. Het hart, het midden van de kast is voor de man des huizes. Onderin centraal een wijnkoeler deze koelt in 2 temperatuur zones,met links en rechts op maat gemaakte wijnrekken van gestoomd beuken. Boven dan de snoepwinkel. De deuren vouwschuifdeur. Je doet ze open en schuift ze langs de kastzijdes naar achteren. Zo heb je zicht op wat je wil gaan inschenken. Met het openen van de deuren gaat automatisch de verlichting aan. De verlichting legt het accent op de materialen, zwart gespiegeld glas in facet gesneden. Marmeren binnen kast. Schap van glas met metalen wijnglasrekken. Deuren dicht licht weer uit.

  Sluiten

  Slaapkamer

  Garderobekast Lemelerveld

  “Ie mut mie een kaste maken asof -ie een kaste veur oezelf moakt. Ik wul veule hangruumte en schappen.” Laat me een schets van zo’n garderobekast voor je maken. En zo is er een grote, multifunctionele kast ontstaan. De kast zit opgesloten tussen de linker- en rechtermuur van het vertrek en tussen de vloer en het plafond voor zover de tolerantie van het schuifdeuren systeem het toelaat. Achter de 3 schuifdeuren zitten afzonderlijke binnen kasten met lades, veel hangruimte en heel veel legruimte. Het gekozen materiaal van het binnenwerk is Pfeiderer gemelamineerd spaanplaat, de deuren zijn Decolengo Cleaf Black Oak en het schuifdeuren systeem is Hettich Topline XL.

  📷: Ester Afman

  Sluiten

  Woonkamer

  Wandmeubel Lemelerveld

  Een gezin met jonge kinderen had sterk de behoefte aan een wandmeubel in de woonkamer, met lekker veel opbergruimte. Alles makkelijk geordend en een combinatie van lades en deuren. We zijn aan de slag gegaan en gekomen tot een ontwerp. De hoek in de kast is door de links scharnierende deur optimaal benut. Aangezicht HPL Koningsahorn, Hpl terugliggende greeplijst Walnoot, lades en deuren push to open.

  Sluiten

  Loft deuren Elburg

  Loft deuren Elburg

  Een monumentaal pand vraagt om passende deuren bij de entree van de woning,  deze entree bevind zich aan de achterzijde van de woning. De klant had de wens voor loftdeuren. De maatvoering van de beschikbare ruimte vraagt om maatwerk. Van wind gedroogd Massief Essen loftdeuren gemaakt, in visgraat motief. Het afhangen van de deuren aan het plafond was nog een verrassing, grrmbl gipsplaat. Een collega metaalbewerker, heeft daar een klant specifiek afhangsysteem voor gemaakt. Dat maakt ons vak zo leuk, denkend in werkbare oplossingen. Vanuit de entree kom je in de woonkeuken, de wand voorzien van een akoestisch scherm.

  Sluiten

  woonkamer

  Wandmeubel Daarle

  In een verbouwde vrijstaande woning ontstond de wens voor een wandmeubel. Wandmeubel voorzien van lades, waarbij het meubel zwevend is opgehangen en de bijzonderheid van het meubel is, dat het bovenblad van het meubel doorloopt in de vensterbank. Lades allemaal te bedienen d.m.v. push-to-open. Afwerking van het meubel HPL Walnoot (de lades hebben een in elkaar doorlopende nerf). Vanwege wat donker weer zijn de foto’s ook wat donker. 🙂

  Sluiten

  Badkamer

  Wastafelmeubel Nieuw Heeten

  Tja als je het bad niet gebruikt kun je hem er net zo goed uitgooien. Voor een klant in de bestaande badkamer een wastafelmeubel met 4 lades en een badkamer bergmeubel op de plek van het bad mogen maken. Hiermee is heel veel breekwerk weten te voorkomen. Materiaal is een berkenmultiplex beplakt met Hpl wilde eik.

  Sluiten

  Schuin dak

  Garderobekast De Wijk

  Voor een klant met een karakteristiek woonhuis in een verbouwd schoolgebouw heb ik een garderobekast voor schoenen en kleding ontworpen in samenspraak met de klant. We hebben de ruimte in de kamer met het schuine dak maximaal benut door het creëren van ladenblokken met aansluitend een apothekerskast en de bovenbouw van de kast met draaiende deuren. Complexiteit van dit geheel: het dak had een hellingshoek van 49.2 graden.

  📷: Ester Afman

  Sluiten

  Woonkamer

  TV plateau in nis Lemelerveld

  Klant heeft de woonkamer fiks opgeknapt: nieuw stucwerk, schilderwerk en meubilair. Een stuk maatwerk bleef open staan, een TV plateau voorzien van kabel doorvoer in een nis. Het plateau is gemaakt van massief eiken A/B kwaliteit, in het aangezicht opgedikt tot 9 cm, kleur en eindafwerking met Rubio Monocoat Icy Brown.

  Sluiten

  Woonkamer

  Kast in nis Apeldoorn

  In een mooie verbouwde woning in Apeldoorn heeft de klant keuken en woonkamer gescheiden door een schuifdeur. De nissen naast de deur moesten een kast krijgen aan de woonkamerzijde. De onderkasten zijn voorzien van scharnierende deuren met push-to-open systeem en  daarboven een tweetal zwevend opgehangen legplanken. Voor het materiaal kwamen we uit bij Cleaf  natuurgetrouwe decors en voelbare structuren. Het HPL Black Oak U129 is geplakt op berken multiplex en sluit naadloos aan bij de rest van het interieur.

  Sluiten

  Toilet

  Wastafelplateau De Wijk

  De klant wilde voor een karakteristiek en sfeervol ingericht toilet een wastafelplateau. Het plateau is gemaakt van berken multiplex en beplakt met Duropal HPL U12000 vulkaan mat zwart en is één geheel met de bestaande, sfeervolle toiletruimte.

  Foto shoot Ester Afman.

  Sluiten

  Keuken

  Eetkamer tafel Holten

  De klant had zich getrakteerd op 4 nieuwe kuipstoelen in de eetkamer en daar hoort natuurlijk een op maat gemaakte tafel bij. De hoogte, breedte en lengte van de tafel is gemaakt op de wens van de klant, exact afgepast op de beschikbare ruimte. De gekozen materiaalsoort is massief eiken A/B kwaliteit en op kleur gemaakt met Rubio Monocoat Savanna. De stoelen passen er nu perfect onder.

  Sluiten

  Schuin dak

  Garderobekasten van steigerbuizen De Wijk

  Een klant met een karakteristiek woonhuis in een verbouwd schoolgebouw wil twee open garderobekasten, één voor hem en één voor haar in ruim opgezette kamers met lastige hoeken en hellende daken. De wens was om het karakter te behouden en toch een deel van de ruimte functioneel in te richten voor hangende kleding. Gekozen is om dit te doen met zwart gepoedercoate steigerbuizen. We hebben samen besloten om dit in het werk in samenspraak met de klant naar wens te bouwen. We zijn trots en blij met het resultaat.

  Fotoshoot gedaan door Ester Afman.

  Sluiten

  Entree

  Garderobekast Hengelo

  Voor een klant hebben wij een garderobekast ontworpen en gemaakt om in de hal spullen netjes op te kunnen ruimen. De wens was om ook de radiator ernaast van een ombouw te voorzien. De radiator ombouw is gemaakt van Abachi hout en deze loopt door in de kast. De kast zelf is gemaakt van Deco Lengo Cleaf black oak, heeft boven push-to-open deuren en onder push-top-open laden. Rechts een grote kastruimte waarin de postbus verborgen zit.

  Sluiten

  Kantoor

  Room divider Lemelerveld

  De klant wilde graag de mogelijkheid voor opbergruimte voor zijn medewerkers gecombineerd met een plantenbak bovenop. De room divider is gemaakt van Duropal HPL Spitzahorn en dat lijkt op Esdoorn.

  Sluiten

  Keuken

  Keukenblokken met hanglamp Baarn

  Voor mijn oude werkgever heb ik een bijdrage mogen leveren voor de inrichting van hun nieuwe kantoor. De gekozen stijl is een huiselijk interieur. Ik heb mogen maken en leveren een tweetal keukenblokken (inclusief apparatuur) met een lamp erboven (hier getoond), een garderobekast en een aantal lamellenschermen ter decoratie en afscherming van ruimtes. Kleurstelling van de materialen: wilde eik natuur, basalt grijs, beton grijs Chicago.

  Opdrachtgever: CC European Retail dhr A. van Brummen

  Sluiten

  Kantoor

  Room divider Baarn

  Voor mijn oude werkgever heb ik een bijdrage mogen leveren voor de inrichting van hun nieuwe kantoor. De gekozen stijl is een huiselijk interieur. Ik heb mogen maken en leveren een tweetal keukenblokken met lamp, een garderobekast en een aantal lamellenschermen/room dividers (hier getoond) ter decoratie en afscherming van ruimtes. Kleurstelling van de materialen: Wilde eik natuur, basalt grijs, beton grijs Chicago.

  Sluiten

  Entree

  Garderobekast Baarn

  Voor mijn oude werkgever heb ik een bijdrage mogen leveren voor de inrichting van hun nieuwe kantoor. De gekozen stijl is een huiselijk interieur. Ik heb mogen maken en leveren een tweetal keukenblokken met lamp, een garderobekast (hier getoond) en een aantal lamellenschermen ter decoratie en afscherming van ruimtes. Kleurstelling van de materialen: Wilde eik natuur, basalt grijs, beton grijs Chicago.

  Sluiten

  Woonkamer

  Wandkasten Naaldwijk

  De klant heeft een nieuw vrijstaand woonhuis gebouwd en met een interieur ontwerpster hebben ze een artist impression laten maken van de de gewenste meubelen. De door mij gemaakte en geleverde meubelen voor dit project bestaan uit:

  • garderobekast in hoek opstelling voor de entree van het woonhuis, garderobekast voor de inloopkast bij de slaapkamer,
  • TV/haard dressoir,
  • wandkasten met schappen in de nis bij de en-suite deur (hier getoond),
  • thuiswerkplek inclusief opbergruimte.

  Gebruikte materialen, die terugkomen in de verschillende meubelen: MDF beplakt met HPL walnoot, MDF beplakt met HPL zuiver wit. Essen voor de garderobekast inloopkast

  Sluiten

  Woonkamer

  TV/haard dressoir Naaldwijk

  De klant heeft een nieuw vrijstaand woonhuis gebouwd en met een interieur ontwerpster hebben ze een artist impression laten maken van de de gewenste meubelen. De door mij gemaakte en geleverde meubelen voor dit project bestaan uit:

  • garderobekast in hoek opstelling voor de entree van het woonhuis, garderobekast voor de inloopkast bij de slaapkamer,
  • TV/haard dressoir (hier getoond),
  • wandkasten met schappen in de nis bij de en-suite deur,
  • thuiswerkplek inclusief opbergruimte.

  Gebruikte materialen, die terugkomen in de verschillende meubelen: MDF beplakt met HPL walnoot, MDF beplakt met HPL zuiver wit. Essen voor de garderobekast inloopkast

  Sluiten

  Woonkamer

  Wandkasten & dressoir / zitbank Harderwijk

  De klant wil in de keuken meer opbergruimte en daarnaast is er de wens om te kunnen loungen. De keuken is als het ware verlengd met drie wandkasten en de schappen er boven. In het verlengde van de kasten zijn er ladenblokken die als dressoir en zitbank gebruikt kunnen worden.

  Alle deuren en fronten voorzien van push-to-open. Gekozen materiaal soort: Berken multiplex BB kwaliteit, waarbij de nerf in het dek, de deuren en fronten doorloopt. Afwerking Osmo Hardwax.

  Opdrachtgever: Fam Moritz

  Sluiten

  Entree

  Garderobekasten in Naaldwijk

  De klant heeft een nieuw vrijstaand woonhuis gebouwd en met een interieur ontwerpster hebben ze een artist impression laten maken van de de gewenste meubelen. De door mij gemaakte en geleverde meubelen voor dit project bestaan uit:

  • garderobekast in hoek opstelling voor de entree van het woonhuis, garderobekast voor de inloopkast bij de slaapkamer (hier getoond),
  • TV/haard dressoir,
  • wandkasten met schappen in de nis bij de en-suite deur,
  • thuiswerkplek inclusief opbergruimte (hier getoond).

  Gebruikte materialen, die terugkomen in de verschillende meubelen: MDF beplakt met HPL walnoot, MDF beplakt met HPL zuiver wit. Essen voor de garderobekast inloopkast

  Opdrachtgever: Fam Eichhorn

  Sluiten

  Woonkamer

  TV Wandmeubel Zutphen

  Dit stel betrok een nieuwe woning in Zutphen. Ze hadden zelf het ontwerp gemaakt en ik heb het in detail bijgewerkt. Het is een multifunctioneel TV wandmeubel met enorm veel opbergruimte. De deuren zijn binnenliggend. De kast is in zijn geheel voorzien van een achterwand en is nagenoeg opgesloten tussen vloer en plafond.

  Sluiten

  Thuiskantoor

  Wandkast zolder Apeldoorn

  De vrouw wilde haar man verrassen met een wandkast/boekenkast in zijn werkkamer onder het schuine dak. Dit meubel moest wel in stijl met de overige afwerking van de woning. Paneel deuren met een bossing-profiel, je ziet het niet vaak meer, maar het blijft zijn charme houden.

  Sluiten

  Kleedkamer

  Garderobekast in Zutphen

  Voor hun nieuwe woning wilde dit stel een garderobekast die in zijn geheel is opgesloten tussen de wanden vloer en plafond in hun slaapkamer. Linker- en rechter kast gelijk aan elkaar qua inrichting. De middelste kast heeft onderin een ladenblok en middenin een hanggedeelte. Helemaal bovenin kastruimte met schuifdeuren, makkelijk voor het opbergen van de kleding voor het andere seizoen.

  Sluiten

  Keuken

  Eettafelbank Dalfsen

  Dit stel heeft hun nieuwe woning in laten richten door een stylist. In opdracht van de stylist heb ik deze eettafelbank met day-bed mogen maken. Zij houden van lekker tafelen en mensen over de vloer.  De eetkamerbank is erg functioneel in combinatie met de grote tafel en maakt een heerlijke verbinding tussen de keuken en de woonkamer. De nu nog kleine kinderen genieten van het day-bed aan tafel. Schuif maar aan zou ik bijna zeggen,

  Sluiten

  Woonkamer

  Wandkasten Dronten

  De klant wilde graag een speelse wandkast voor in haar thuiskantoor. Ze had een ontwerp van Tanja van Hoogdalem. Hans zou jij dit voor mij kunnen maken? Ja natuurlijk kan dat. Zou je dan ook een wandkast voor de kinderen kunnen maken. Ja hoor dat kan. Het idee van Tanja van Hoogdalem doorgezet naar een speelse kast voor de kinderen in dezelfde ruimte met rechts een wand met kurk waar de kinderen de tekeningen voor pappa en mamma ophangen (of voor boodschappenbriefjes).

  Sluiten

  Keuken

  Eettafel Apeldoorn

  De klant betrok een nieuwe woning. In het zitgedeelte van de keuken bevind zich een bestaande verhoogde zithoekbank. Deze bank moet behouden blijven. Dat vraagt om een maatwerk oplossing voor de eettafel. Met verhoogde kruispoot en dwarsbalken waarop je voeten kunt zetten. Vervaardigd van massief Europees eiken.

  Sluiten

  Woonkamer

  TV-meubel Deventer

  De klant had een nieuwd grootbeeld tv gekocht. Na een fikse speurtocht konden ze geen passend tv meubel vinden. Dan maar de vraag aan meubelmakerij Vlaskamp of het niet mogelijk is het bestaande mahonie meubel (eerste foto) te vermaken tot een tv meubel passend bij de nieuwe TV.

  Sluiten

  Woonkamer

  Dressoir / TV-meubel Amsterdam

  De klant is een bekende Nederlander, zijn vader was meubelmaker en als stylist heeft de klant zijn waardering voor het vak van meubelmaker gehouden. In mijn leerperiode heb ik dit zwevende tv-meubel/dressoir voor hem mogen maken. De onderbouw bestaat uit 4 vouwkleppen. Materiaal: MDF met Fenix toplaag, dek is van Corten staal.

  Sluiten

  Entree

  Garderobekast Apeldoorn

  De klant wilde graag een oplossing voor de entree van hun woning. Het oogde nu wat rommelig, zie laatste foto. Dit project heb ik mogen maken als één van de sleutelactiviteiten van mijn opleiding. Samen met de klant ben ik gekomen tot een ontwerp. De garderobekast biedt ruimte voor alles wat zij willen opbergen in de entree. De binnen kasten zijn voorzien van led-strips als verlichting.

  Sluiten

  Schuin dak

  Garderobekast Kampen

  Je hebt een karakteristieke woning in de binnenstad van Kampen. Schuine daken en moeilijke hoeken en toch heb je de wens de ruimte met een garderobekast optimaal te benutten. Daar is maatwerk voor bedoeld. Samen met mijn leermeester in het opleidingstraject heb ik deze multifunctionele garderobekast gemaakt en geleverd. Voorzien van lades, veel opbergruimte, en alles bediend met vouwdeuren.

  Meubelmakerij Vlaskamp

  Nieuwlandstraat 2 (correspondentieadres)

  8152 HG Lemelerveld

  Group 4 info@meubelmakerijvlaskamp.nl

  phone-icon +31 6 51 54 04 67