Begin de dag goed, met een opgeruimd gevoel. Een inbouwkast op de slaapkamer is perfect voor het opbergen van jouw kleren, persoonlijke spullen, maar ook beddengoed en handdoeken vinden er een plaatsje. Naast dat het niet alleen super praktisch is, is het ook nog eens een échte eye catcher voor in jouw slaapkamer. Wil jij ook extra ruimte in jouw slaapkamer en wil jij graag een inbouwkast op maat laten maken? Wij maken voor jou veel verschillende slaapkamerkasten op maat, waaronder inbouwkasten, schuifdeurkasten, draaideurkasten, wandmeubels en dressoirs met laden. Er zijn nagenoeg geen beperkingen op het gebied van slaapkamerinrichting. Laat jouw inbouwkast voor de slaapkamer maken door Meubelmakerij Vlaskamp en begin de dag gelijk met een goed gevoel.

Netheid, overzicht en orde

Voor vrijwel iedereen is het altijd wel een droom: een inbouwkast op de slaapkamer. ‘s Ochtends vroeg sla je de deuren van de stijlvolle kast open en van binnen maakt jouw hart een klein sprongetje. Want wat ziet die ingebouwde kast er toch overzichtelijk, netjes en geordend uit! Een inbouwkast op de slaapkamer brengt dus rust, netheid, overzicht en orde.

Inbouwkast slaapkamer op maat

Wil je graag een unieke inbouwkast op jouw slaapkamer die speciaal voor jou op maat is gemaakt en past binnen jouw interieur? Bij mijn ambachtelijke meubelmakerij komt jouw inbouwkast tot leven. Wij maken voor jou allemaal verschillende slaapkamerkasten op maat, waaronder inbouwkasten, wandmeubels, draaideurkasten, schuifdeurkasten en dressoirs met laden. Na een kennismakingsgesprek waarin ik vragen stel over jouw meubelwensen kom ik met een ontwerpvoorstel. Zijn we het eens over het ontwerp, dan start het offertetraject en kan jij alvast gaan dromen over jouw nieuwe inbouwkast.

Zij gingen je voor

Referenties

Wandkast Tv audio oplossing Lemelerveld

Lemelerveld Garderobekast en Warmtepomp Wasmachine ombouw

Lemele Staalconstructie voorzien van eiken gebinten

Over mij

Hans Vlaskamp

Ik ben Hans Vlaskamp en besloot eind 2018 het roer om te gooien. Na jarenlang in loondienst werkzaam te zijn geweest, kwam ik de Ambacht Academie Nederland op het spoor. Een opleidingstraject tot Ambachtelijk Meubelmaker. Een leergang gericht op de praktijk en een theoretisch gedeelte voor zelfstandig ondernemerschap. Ik was meteen verkocht. Na het toelatingstraject besloot ik de opleiding te volgen. Tijdens mijn opleiding liep ik stage bij diverse meubelmakers.

Een ontzettende veelzijdige en leerzame tijd. Inmiddels heb ik een professionele werkplaats in mijn eigen woonplaats Lemelerveld. Hier kan ik energie neutraal produceren. Samen met jou komen we tot een ontwerp. Ik gooi mijn ziel en zaligheid in projecten. Het is fijn om verantwoordelijk te zijn van begin tot eind. Je krijgt waardering als je aan de wens van de klant voldoet en die soms overtreft. Bekijk mijn portfolio maar eens om een goede indruk te krijgen van mijn werk.

Inbouwkast slaapkamer op maat laten maken?

Wil jij graag een inbouwkast voor jouw slaapkamer op maat laten maken? Meubelmakerij Vlaskamp maakt unieke en passende inbouwkasten voor jouw slaapkamer. Of je nu op zoek bent naar een schuifdeurkast, wandmeubel, draaideurkast of een dressoir met laden. Heb je vragen over mijn werkzaamheden of wil je graag een vrijblijvend adviesgesprek inplannen? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen of kom mijn meubelmakerij gerust even bezoeken.

Group 4

Materiaalsoorten

Wat betreft materiaal zijn de mogelijkheden onbeperkt. Massief hout, fineer geperste platen, of een mix van deze, dit wordt afgestemd op de wens van de klant.

Group 8

Meedenken

Jij hebt een idee, ik de oplossing. Ik denk graag mee in functionaliteit en uitstraling.

Group 6

Ambachtelijke meubelmaker

Laat je verrassen door functionele en creatieve meubelstukken voor elke ruimte.