Ben jij op zoek naar een creatieve, meedenkende en unieke meubelmaker in Overijssel? Zoek je een modern, industrieel, klassiek of landelijk meubel voor in jouw woning? Meubelmakerij Vlaskamp is jouw ideale meubelmaker Overijssel die jouw wensen omzet tot een exclusief meubelstuk op maat. Voor mijn meubelmakerij in Overijssel is geen opdracht te gek. Heb jij een idee of een wens? Dan denk ik graag met je mee. We bespreken de materiaalmogelijkheden en het sfeerbeeld. Als meubelmaker in Overijssel vervaardig ik meubels van hout en alle andere toepasbare materialen.

Speciaal voor jou

Meubels op maat

Voor elke ruimte in huis een meubelstuk op maat. Wil je graag een uniek meubelstuk dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en past binnen jouw interieur? Bij mijn ambachtelijke meubelmaker in Overijssel komen jouw meubelwensen tot leven. Na een kennismakingsgesprek waarin ik vragen stel over jouw meubelwensen kom ik met een ontwerpvoorstel. Zijn we het eens over het ontwerp, dan start het offertetraject.

  • Bedenk je meubelstuk
  • Jouw idee tot leven brengen
  • Materiaalkeuze nagenoeg onbeperkt
  • Productie in eigen productiehal
  • Levering en montage op locatie

Zij gingen je voor

Referenties

Garderobekast Lemelerveld

Wandmeubel Lemelerveld

Wandmeubel Daarle

Over mij

Hans Vlaskamp

Ik ben Hans Vlaskamp en besloot eind 2018 het roer om te gooien. Na jarenlang in loondienst werkzaam te zijn geweest, kwam ik de Ambacht Academie Nederland op het spoor. Een opleidingstraject tot Ambachtelijk Meubelmaker. Een leergang gericht op de praktijk en een theoretisch gedeelte voor zelfstandig ondernemerschap. Ik was meteen verkocht. Na het toelatingstraject besloot ik de opleiding te volgen. Tijdens mijn opleiding liep ik stage bij diverse meubelmakers.

Een ontzettend veelzijdige en leerzame tijd. Inmiddels heb ik een professionele werkplaats in mijn eigen woonplaats Lemelerveld. Hier kan ik energie neutraal produceren. Samen met de klant komen we tot een ontwerp. Ik gooi mijn ziel en zaligheid in projecten. Het is fijn om verantwoordelijk te zijn van begin tot eind. Je krijgt waardering als je aan de wens van de klant voldoet en die soms overtreft. Bekijk mijn portfolio maar eens om een goede indruk te krijgen van mijn werk.

MEUBELMAKER OVERIJSSEL NODIG?

Ben je op zoek naar een meubelmaker Overijssel? Meubelmakerij Vlaskamp maakt unieke en passende meubels voor jouw interieur. Heb je vragen over mijn werkzaamheden of wil je graag een vrijblijvend adviesgesprek inplannen? Twijfel dan niet om met mij contact op te nemen of kom mijn meubelmakerij in Overijssel gerust even bezoeken.

Group 4

Materiaalsoorten

Wat betreft materiaal zijn de mogelijkheden onbeperkt. Massief hout, fineer geperste platen, of een mix van deze, dit wordt afgestemd op de wens van de klant.

Group 8

Meedenken

Jij hebt een idee, ik de oplossing. Ik denk graag mee in functionaliteit en uitstraling.

Group 6

Ambachtelijke meubelmaker

Laat je verrassen door functionele en creatieve meubelstukken voor elke ruimte.