Netheid, orde en overzicht in jouw hal. Een kast in jouw hal plaatsen is een super oplossing voor extra opbergruimte en netheid. Het is perfect voor het opbergen van schoenen, mutsen en sjaals, jassen en sleutels. Ben jij op zoek naar een stijlvolle oplossing voor extra opbergruimte in je hal? Laat dan jouw kast in de hal door Meubelmakerij Vlaskamp maken. Wij maken veel verschillende kasten voor in de hal, denk hierbij aan schoenenkasten, wandkasten, jassenkasten en noem het maar op. Naast dat het niet alleen super praktisch is, ziet het er ook nog eens super uit voor in de entree van jouw huis. Wil jij ook extra ruimte in jouw hal? Laat dan jouw kast in de hal volledig op maat maken door Meubelmakerij Vlaskamp.

Speciaal voor jou

Kast in jouw hal op maat

Wil jij graag een unieke kast die speciaal voor jou op maat is gemaakt en past binnen jouw interieur? Bij mijn ambachtelijke meubelmakerij komen jouw meubelwensen tot leven. Na een kennismakingsgesprek waarin ik vragen stel over jouw meubelwensen kom ik met een ontwerpvoorstel. Zijn we het eens over het ontwerp, dan start het offertetraject.

  • Bedenk jouw stijl kast
  • Jouw idee komt tot leven
  • Materiaalkeuze nagenoeg onbeperkt
  • Productie in eigen productiehal
  • Levering en montage op locatie

Zij gingen je voor

Referenties

Wandkast Tv audio oplossing Lemelerveld

Lemelerveld Garderobekast en Warmtepomp Wasmachine ombouw

Lemele Staalconstructie voorzien van eiken gebinten

Over mij

Hans Vlaskamp

Aan het einde van 2018 nam ik de beslissing om een nieuwe weg in te slaan en het roer om te gooien. Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, ontdekte ik de Ambacht Academie Nederland. Deze academie biedt een opleidingstraject tot Ambachtelijk Meubelmaker, dat zich richt op praktijkervaring en een theoretisch gedeelte over zelfstandig ondernemerschap. Ik raakte direct geïnteresseerd en na het toelatingstraject meldde ik me aan voor de opleiding. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij verschillende meubelmakers om meer praktijkervaring op te doen.

BELANGRIJKE EERSTE INDRUK

Krijg jij familie of vrienden over de vloer van jouw nieuwe huis? Dan is de eerste indruk ontzettend belangrijk. En waar begint die eerste indruk? Precies, in de hal! Ben jij dan een echte sloddervos of creëer jij rust, netheid, orde en overzicht?

Bij het kiezen van een kast voor je hal zijn er verschillende opties om te overwegen, zoals de grootte en stijl van de kast. Een inbouwkast biedt bijvoorbeeld een naadloze en ruimtebesparende oplossing, terwijl een vrijstaande kast gemakkelijker verplaatst kan worden.

KAST IN JOUW HAL OP MAAT LATEN MAKEN?

Wil jij graag een unieke en stijlvolle kast voor jouw hal op maat laten maken? Meubelmakerij Vlaskamp maakt authentieke en passende kasten voor jouw hal. Als je vragen hebt over mijn werkzaamheden of graag een vrijblijvend adviesgesprek wilt plannen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Je bent ook van harte welkom om mijn meubelmakerij te bezoeken en mijn werk te bekijken.

Group 4

Materiaalsoorten

Wat betreft materiaal zijn de mogelijkheden onbeperkt. Massief hout, fineer geperste platen, of een mix van deze, dit wordt afgestemd op de wens van de klant.

Group 8

Meedenken

Jij hebt een idee, ik de oplossing. Ik denk graag mee in functionaliteit en uitstraling.

Group 6

Ambachtelijke meubelmaker

Laat je verrassen door functionele en creatieve meubelstukken voor elke ruimte.